auto polish

Wiki Article

Is het beschamend als je in je auto stapt? Laat je vierwieler door ons poetsen. Sneeuw doet je lada weinig goeds, de tijd is aangebroken om deze door ons onder handen te laten nemen. Wij maken er zoveel werk van dat de oogverblindende glans die je bolide ooit eens bezat nogmaals naar voren komt. De laklaag wordt nogmaals tot leven gewekt voor het fraaiste resultaat. Met de betere producten en de grootste zorg leveren we jouw bolide weer af. Wil je een paar foto's bekijken van auto's voor en na ons werk? Deze kan je vinden op onze bedrijfswebsite.
In de kortste tijd komen bekende naar je toe met de vraag of je een nieuwe bolide hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Het is je vast en zeker eens gebeurd, zit je lekker in de auto onderweg naar je werk en zonder enige waarschuwing heb je allemaal krasjes erbij door fijne steentjes. Een hele bos krassen in je lak die je liever niet ziet. Het is geen gezicht en je bent juist zo voorzichtig. Om je Ford dan weer honderd procent krasvrij te maken kan je deze naar ons toe brengen om te laten polijsten. Na onze polijstbehandeling zijn krasjes die gekomen zijn van je sleutels, een paar struiken of grind weer helemaal verdwenen. Wat het meest in het oog springt is de kleur, deze is weer helder.

Valt jouw oog ook op al die sprankelende auto's die glimmen in het licht van de zon of onder straatverlichting? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo hard glimt de gelakte laag. Met onze glas-coating service gaat ook jouw auto er net zo uit zien, zal dat niet helemaal geweldig zijn? Wat moet ik me bij glascoating inbeelden? Nou het is een aanvullende beschermende laag over je huidige autolak heen die voor enkele jaren goed is. Alvorens de nano-coating kan worden gewreven behoort de heilige koe een schone en gladde ondergrond te hebben om de gel te laten zitten. Na deze nano-coating heeft regenwater en viezigheid geen vat meer op je autolak, je vierwieler blijft keurig schoon aan de buitenkant.

Wil je het interieur van je auto laten vernieuwen zodat deze weer door een ringetje valt te halen? Leren stoelen verkrijgen hun oorspronkelijke kleur en alles wat aan de binnenkant aanwezig is is zo brandschoon of als het net uit de fabriek komt. Waar is het auto interieur laten opknappen goed voor? Na verloop van tijd is de binnenkant lang niet zo schoon meer als toen het was. Als je je moeder gaat ophalen dan is het een schande als die een vieze lift krijgt. Elk hoekje en gaatje wordt door ons aangepakt zodat er geen vuiltje meer te zien is. Een groot deel van de bevolking vindt een nieuw gekochte Mercedes lekker ruiken, maar die geur verdwijnt terwijl er andere bijkomen. Wij verhullen de vervelende geuren niet, maar verwijderen deze zodat je interieur weer lekker ruikt.

Om je Jeep honderd procent van buiten Lees hier en binnenkant netjes te laten boenen bieden we ook pakketten aan. Neem bijvoorbeeld bij ons het ‘Interieur reinigen’ pakket af. Tevens kan je zelf besluiten om meerdere pakketten in te zetten, zo nemen we alles in 1 keer mee. Je kan bij ons alle kanten op, elke auto of bestelwagen die we krijgen reinigen we grondig aan de binnen of buitenkant en zelfs beide kanten. We weten het te waarderen als je ons wilt adviseren bij onder andere je moeder. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

We zien je graag.

Jouw Ford staat maar beslagen op de oprit? Wij boenen je fiat van links tot rechts tot elk stukje weer blinkt. Iets dat je auto duf doet lijken komt door het weer, de invloeden van buiten geven de laklaag een doffe gloed. Wij zorgen er voor dat de volmaakte glans die je auto ooit eens bezat nogmaals naar voren komt. De laklaag wordt weer tot leven gewekt voor het mooiste resultaat. Met alleen de betere autowax voorhanden en de meeste liefde leveren we jouw vierwieler weer af. Wil je wat afbeeldingen bekijken van auto's voor en na het poetsen? Deze vindt je op onze webpagina.
In de kortste tijd komen de buren naar je toe om te vragen of je een andere heilige koe hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Het is je vast wel eens overkomen, je bent onderweg om wat boodschappen te doen en zonder enige waarschuwing zijn er allemaal krasjes bijgekomen door opspattend grind. Jammer, er valt treurig genoeg niks tegen te beginnen maar wel wat tegen te doen. Het is geen gezicht en je bent juist altijd zo zuinig. Om weer in een prachtige auto te rijden is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs voor diepere beschadigingen, maar daar zijn andere middelen voor nodig. Na onze polijstbehandeling zijn krasjes die gekomen zijn van je autosleutels, een paar struiken of steentjes weer volledig onzichtbaar. Wat het meest opvalt is de kleur, deze is weer helder.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glimmende kleuren van een voertuig? Je kan je gezicht er in terug zien zo hard glimt de lak. Met onze glas-coating dienst gaat ook jouw voertuig er net zo mooi van worden, zal dat niet helemaal fantastisch zijn? Wat moet ik me bij glascoating voorstellen? Nou het is een aanvullende ondersteunende laag over je momentele laklaag heen die nog lang blijft zitten. Wat nodig is, is dat de heilige koe eerst geheel gewassen moet zijn om het middel te laten pakken. Het eindresultaat is dat nattigheid en al het andere viezigheid van deze lak afglijdt zodat je altijd in een schone auto boodschappen kan doen.

Plus de binnenzijde van je auto kunnen we geheel zuiveren zodat je met een tevreden gevoel een passagier kan meenemen. Gesoffeerde autostoelen verkrijgen hun oorspronkelijke kleur en alles wat aan de binnenzijde aanwezig is is zo brandschoon of als je net de autosleutel hebt verkregen. Waarom je je auto interieur wilt laten opknappen? Na een jaar is de binnenkant lang niet zo smetteloos meer als toen je het kocht. En welk zelfrespecterend persoon wilt er nu in een smerige omgeving zitten. De lederen bekleding komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Duizenden personen vinden een nieuw aangeschafte Toyota prettig ruiken, maar die geur verdwijnt terwijl er nieuwe bijkomen. Wij verbergen de minder plezierige geurtjes niet, maar halen deze weg zodat je binnenkant weer lekker ruikt.

Je kan bij ons ook een pakket afnemen, dan maken we je bolide van binnen en buiten schoon. Neem bijvoorbeeld bij ons het ‘autowassen’ pakket af. Tevens is het best doordacht om meerdere pakketten in te zetten, dan ben je in 1 keer klaar. Het is allemaal mogelijk bij ons, elke auto of bestelwagen die we krijgen reinigen we grondig aan de binnen of buitenkant en zelfs beide kanten. Nadat je jouw heilige koe netjes kan komen ophalen weten wij het op prijs te stellen als je ons bijvoorbeeld bij je oma wilt aanbevelen. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Graag tot ziens.

Report this wiki page